(advertentie)

trouwen

ELBURG -   Kerst in de Vesting gaat terug in de tijd naar 1900,  een tijd waarin ook gewerkt werd, onderwijs genoten, verdriet was maar ook feestelijkheden. Kortom een tijd net als nu, maar dan een beetje anders. En ook toen was er de liefde. En werd er gespaard om een huisje te kunnen huren of kopen, om een bruiloft te geven. Een tijd om nog een keer te willen beleven. En dat kan bij Kerst in de Vesting op allerlei gebied. Ook wat betreft de liefde en het huwelijk. Want net als voorgaande jaren bestaat de mogelijkheid om op vrijdagavond of zaterdagmiddag (nogmaals) elkaar de liefde te verklaren in de entourage van rond 1900 in de historische trouwzaal aan de Jufferenstraat. Onder leiding van trouwambtenaar André Janssen worden er “huwelijken gesloten” , als of de tijd heeft stilgestaan. Natuurlijk moet het bruidspaar dan wel passend voor die tijd gekleed gaan en als het een beetje kan hun gasten ook.

Dus als het u of jou leuk lijkt, of iemand wilt verrassen, stuur dan een berichtje via e-mail naar bestuur@kerstindevesting.nl

Doe het snel, wat het is de bedoeling dat er een heus kennismakingsgesprek wordt gevoerd, tenzij het natuurlijk de bedoeling is dat het bruidspaar nog van niets weet.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment