(advertentie)

Bij het bezoek van de website Bottercourant.nl  gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:
De website Bottercourant.nl is een initiatief van Stichting Lokale Omroep Oldebroek (S.L.O.O.). De informatie op deze website is bedoeld ter informatie. De informatie is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Indien u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en risico. Ondanks het feit dat Bottercourant zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Bottercourant niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Alle rechten van namen en logo's berust bij de respectievelijke eigenaars. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bottercourant informatie (teksten, afbeeldingen, vormgeving, geluid, video en script-codes daaronder begrepen) via electronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.

Voorwaarden en aanwijzingen

Bij het reageren op Bottercourant.nl items gaat u akkoord met de hiervoor geldende voorwaarden.

Privacy
Het IP-adres van uw computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op uw computer. Deze cookies bevatten geen gebruikersinformatie die worden opgegeven. Door deze voorwaarden te accepteren stemde u ermee in dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder uw toestemming.

Huisregels voor het plaatsen van reactie(s)
We willen graag uw mening horen en discussies zijn er om gevoerd te worden. Toch zijn er bepaalde regels waaraan u zich te houden heeft, zodat dit voor iedereen prettig blijft:

- U dient zich te registreren om te kunnen reageren op artikelen.
- Kwetsende, obscene, bedreigende, vulgaire en discriminerende opmerkingen zijn verboden.
- Links naar illegale zaken en sluikreclames zijn verboden.
- Geen aanstootgevende en/of shockerende opmerkingen of teksten van dien aard plaatsen.
- Reacties op berichten die niet terzakedoende zijn, kunnen worden verwijderd.
- Voor vragen betreffende de reacties: mail moderator@locomediagroep.nl Liever geen vragen onder berichten gericht aan de redactie/moderator.

Dit alles geschied ter beoordeling van het beheer.

Als de lezer zich niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van de beheerders, moderators of webmaster kan er worden overgegaan tot het permanent bannen van het IP-adres.

Bottercourant is niet verantwoordelijk voor verwijzingen naar sites van derden en kan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publikatie van vrijwillige bijdragen, zoals te vinden in de rubrieken "Gastenboek" en reacties op "Nieuws".

Bottercourant behoudt zich het recht voor om ontoelaatbare bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken.

Deze disclaimer kan ten allen tijde door Bottercourant aangepast worden. Wij adviseren daarom de regels en voorwaarden regelmatig te bekijken.

webmaster@locourant.nl
info@locourant.nl