Jubileumeditie Oldtimer trekker en brommerrit Doornspijk

Kalender
Evenementen
Datum
7 juli 2018

Beschrijving

IMG 4960

DOORNSPIJK – Oranjevereniging Moed en Vertrouwen organiseert voor de tiende keer de oldtimer trekker- en brommerrit. De rit wordt gehouden op 7 juli. De afgelopen jaren is de rit succesvol verlopen en ook dit jaar heeft de oranjevereniging een mooie rit uitgestippeld rond Doornspijk. De start is op een nieuwe locatie, namelijk bij KoKalf aan de Veldweg 44/46. De organisatie verzoekt u aan te rijden via de Veldweg vanuit het dorp in verband met de toegankelijkheid van het terrein.


‘s Morgens is er koffie, frisdrank of soep te verkrijgen en bij de tussenstop wordt voor koffie, frisdrank en een broodje gezorgd en als afsluiting kunt u op het terrein een hapje en drankje nuttigen.

Trekkers:

De kosten zijn bij voorinschrijving € 12,00 p.p. en € 6,00 voor de bijrijder. De betaling kunt u doen op rekening nummer NL46RABO0314712623 van  Oranjevereniging “Moed en Vertrouwen” onder vermelding van oldtimerrit. U ontvangt dan op het terrein 5 consumptiebonnen. Bij aanvang van de trekkerrit betalen kan ook. De kosten zijn dan echter € 2,00 per persoon hoger. 

Brommers:

Dit jaar is de mooie afwisselende rit van ongeveer 90 km voor oldtimer bromfietsen geheel bewegwijzerd. De kosten voor deelname zijn € 5,00 p.p. U ontvangt dan op het terrein twee consumptiebonnen.

Dit jaar zal er wederom een jury aanwezig zijn voor de mooiste tractor  of  bromfiets De winnaar wordt extra in het zonnetje gezet.

Opgave kan uiterlijk tot zaterdag 30 juni. Bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op www.oranjevereningdoornspijk.nl of telefonisch na 18.00 uur 06-48849508. Opgave gewenst, anders is er geen garantie op een presentje ter herinnering aan deze dag.

Let op: U wordt vanaf 09.30 uur verwacht en rond 11.00 uur is het vertrek. Tractoren met dubbel lucht zijn niet toegestaan.