AFGELAST: Jaarlijkse bazaar DSV'61

Kalender
Evenementen
Datum
4 april 2020

Beschrijving

Bazaar 1

DOORNSPIJK - Op zaterdag 4 april zal de jaarlijkse bazaar van DSV’61 weer plaatsvinden. Deze dag zal beginnen met de thuiswedstrijd tegen V.V Oene om 14.30 uur. Naast de start van de wedstrijd zullen er ook activiteiten beginnen voor jeugdleden en volwassen. Zo zal er een springkussen aanwezig zijn en kunnen jeugdleden voor een minimaal bedrag een strippenkaart kopen om deel te nemen aan verschillende spellen. Naast de spelletjes zullen er diverse eetkraampjes aanwezig zijn.

Zo kun je dit jaar zelfs een suikerspin kopen op het sportpark. Begin van de avond staan de Sijnavezangers voor u klaar en zullen zij luidkeels van zich laten horen. Traditiegetrouw zal het rad van fortuin draaien en kunnen er spectaculaire prijzen gewonnen worden. Om 22:00 uur zal de trekking plaatsvinden van de grote verloting.

De organisatie van de bazaar is ook dit jaar weer in handen van de activiteitencommissie van DSV’61. Zij hopen op een grote opkomst van leden, sponsors, vrijwilligers, supporters en ieder ander.