AFGELAST KerstbijdeMolen in Oostendorp

Kalender
Evenementen
Datum
11 december 2021

Beschrijving

evenementencom oost

 

OOSTENDORP - De Evenementencommissie Oostendorp heeft in verband met het snel stijgende aantal coronabesmettingen en covid-19  maatregelen moeten besluiten om de 17e editie van KerstbijdeMolen, die gehouden zou worden op zaterdag 11 december, af te lasten De commissie vindt het onverantwoord om dit door te laten gaan, nu het coronavirus weer stevig de kop opsteekt. In overleg met Jan-Aart Schuld van De Bakkersmolen van Schuld is dit besluit weloverwogen genomen. Uiteraard is de Bakkersmolen gewoon geopend op 11 december. In 2022 wordt  een nieuw poging ondernomen om dit evenement te organiseren.

 

 

 Op zaterdag 11 december a.s. organiseert de Evenementencommissie weer een kerstmarkt rondom korenmolen de Tijd in Oostendorp. Dit jaar alweer voor de 17e keer! Rondom de molen is er inmiddels wel het één en ander veranderd. Twee jaar geleden heeft Bakkerij Schuld de molen en de omliggende gebouwen gerestaureerd tot bakkerij, bakkerswinkel, chocolaterie, ijssalon en een horecagedeelte met serre en terras.

De veranderingen bij de molen geven de organsatie eigenlijk alleen maar meer mogelijkheden om een leuke kerstmarkt te organiseren.

De deelnemers van vorige jaren weten dat het een gezellige en sfeervolle markt is met een goede publieke belangstelling. Een prima gelegenheid voor u om uw kerstartikelen (of aanverwante producten) te koop aan te bieden.

De standhouders kunnen zich nu aanmelden bij G. Deetman, tel. 0525-680166 of P. van der Linde, tel. 0525-683615.