Interkerkelijke Bijbelstudie in Doornspijk

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
15 januari 2018

Beschrijving

Maak dit jaar een frisse start om uw geloof te verdiepen en in praktijk te brengen. U kunt zo instappen in de serie Bijbellezingen over “waakzaamheid”, met de Bijbelleraren Theo du Crocq en Dirk-Jan Jansen. Maandagavond 15 Januari hoopt Theo te spreken over “het verlangen van Paulus”, naar  1 Thessalonicenzen 3. Op Maandagavond 29 januari volgt Dirk-Jan over “waakzaamheid volgens Petrus”. De Bijbellezingen vinden plaats in ’t Hart van Thornspic aan de Zuiderzeestraatweg in Doornspijk, met gratis koffie en thee vanaf 19.15 uur.

Na de afsluiting rond 20:45 uur is er nog gelegenheid voor koffie, vragen of napraten. De toegang is gratis, evenals de cd-opnames van eerdere lezingen. Wel is er een collecte om de onkosten te dekken. De eerstvolgende lezing daarna is op 15 januari door Theo du Crocq. Voor meer informatie bel 0525-654906, 06-27367962 of zie www.sebt.nl.

De interkerkelijke ‘Stichting Evangelisatie en Bijbelstudie Thornspic’, die de Bijbel als het gezaghebbend Woord van God ziet, heet iedereen van harte welkom.