Celebration30±.

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
11 november 2018

Beschrijving

Uitnodiging 11 11

ELBURG - Martijn rutgers spreekt op zondag11 november 2018 | in het VEG gebouw te Elburg tijdens een Celebration30±. Het thema die avond is 'Wat ben jij waard?' Wat ben jij waard? En waar laat je dat van afhangen? Wie bepaalt dat eigenlijk? De wereld laat aan de lopende de band weten: onze waarde wordt bepaald door hoeveel wij bezitten, wat we allemaal kunnen, hoe we er uitzien, wat anderen van ons vinden..... velen worstelen daarom met hun eigenwaarde en identiteit.


Martijn Rutgers (1974) is de man van Linda en vader van twee dochters: Eline en Anna. Amsterdam-West is zijn thuis. Hij heeft rechten gestudeerd en was publieksvoorlichter voor het Ministerie van Justitie. In 2001 maakte hij een radicale carrièreswitch en ging hij als manager van de Shelter (Christian Youth Hostels) werken in de Rosse buurt van Amsterdam. Daarnaast studeerde hij deeltijd theologie.

Al meer dan 2 jaar is hij nu de voorganger van de Oase in Nieuw-West in Amsterdam.  Zijn grote passie is het Koninkrijk van God, dat in Jezus reeds aangebroken is.

Je bent van harte uitgenodigd  om 11 november aanwezig te zijn op deze interkerkelijke avond, die plaatsvindt in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boterbloem 15 in Elburg. Aanvang is 19.45 uur.