Nieuw kerkelijk initiatief: ‘Kopie of karakter?’

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
20 februari 2019

Beschrijving

oosterkerk2

ELBURG - Heeft u met jongeren en opvoeding te maken? Thuis of in uw werksituatie? Vraagt u zich ook weleens af hoe we onze kinderen en jongeren gezond op kunnen laten opgroeien? Kom dan naar de thema-avond “Kopie of karakter”. Vragen die we elkaar willen stellen zijn: Hoe kunnen wij jongeren bijbenen in de voortdurende verandering van jeugdcultuur en hen in deze wereld een verantwoorde weg wijzen tot zelfstandig en volwassen burgerschap? Welke rol is daarbij weggelegd voor ouders, kerk, onderwijs en overheid? En tegen welke vragen lopen wij dan aan?


Daarna is er keuze tussen verschillende workshops onder leiding van inspirerende professionals: Vader in de opvoeding (Bert Reinds), Gaming (LCJ), Middelengebruik (Tactus) en op voeding in de kerkelijke gemeente (HSJJ). In de workshops worden materiaal en tips meegegeven om aan deze onderwerpen in uw eigen context verder aandacht te besteden.

U bent van harte welkom in de Oosterkerk, Klaverplein 1 te Elburg op 20 februari. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Vanaf 19.00 uur is er inloop, de avond start om 19.30 uur.