Nieuwe Alpha Cursus van start in 2020

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
16 januari 2020

Beschrijving

Advertenties lokale kranten7

ELBURG - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Elburg wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.  In Elburg gaat op donderdag 16 januari 2020 de Alpha Cursus van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. Er is ruimte voor al je vragen!  

De cursus is gratis en vrijblijvend. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!  Zelf beslissen of de Alpha-cursus iets voor je is? Kom dan geheel vrijblijvend naar de intro- avond op: donderdag 16 januari 2020  De intro-avond zal plaats vinden om 19:30 VEG (boterbloem 15) te Elburg.

Is dit iets voor jou of voor iemand die je kent? 

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met: Robert Knoppersen / 06-19270401 / alpha.elburg@live.nl