Adventsconcert t.b.v. de Veluwse Wens Ambulance

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
6 december 2019

Beschrijving

advent

DOORNSPIJK -  Op vrijdag 6 december organiseert Wilbert Magré een concert ten behoeve van de Veluwse Wens Ambulance. Het concert vindt plaats in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk en begint om 20.00 uur. De stichting waar de opbrengst van het concert voor is maakt het mogelijk dat mensen hun (laatste) wens, geheel kosteloos, in vervulling kunnen laten gaan.

Deze avond zingen voor u: Vocalgroup Undique en het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wilbert Magré. Ook wordt medewerking verleend door: Jan Rozendaal (orgel), Laurence Fierens (piano), Rebecca van Zandwijk (viool), Carina Bossenbroek en Lyanne Gijsenbergh (panfluit).

Kaarten zijn met vijf euro korting te reserveren vooraf via www.wilbertmagre.nl. Volwassenen betalen dan vijf euro in plaats van 10 euro en kinderen € 2,50 i.p.v. € 7,50. Dit concert wordt voor de vierde keer georganiseerd en totaal is er de vorige drie concerten al het prachtige bedrag van € 5.048,11 overhandigd aan de Veluwse Wens Ambulance. Elke bezoeker die een toegangsbewijs voor deze avond reserveert steunt al dit prachtige doel!