“Gebed en Vasten voor Nederland”

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
12 maart 2021 - 14 maart 2021

Beschrijving

oase

DOORNSPIJK -   'Er zijn nu, méér dan ooit, genoeg redenen om te bidden en vasten. Er is een groeiende verwarring, verdeeldheid, angst voor ziekte of faillissement en wanhoop onder jong en oud. De Bijbel roept ons op om hier stelling tegen te nemen door gebed en vasten o.a. voor de overheid en voor elkaar, 'aldus de “Evangeliegemeente Oase” Om hiertoe aan te moedigen organiseert Oase in Doornspijk kleinschalige kerkdiensten rondom het thema ‘Gebed en Vasten voor Nederland’. Vasten is een beproefd en Bijbels middel om je beter op de dingen van God te kunnen richten. Om hierin te volharden helpt het om mensen te ontmoeten die met diezelfde intentie vasten.

In het weekend vóór de verkiezingen, van vrijdagavond 12 t/m zondagavond 14 maart hoopt Oase de zaal aan de Oude Kerkweg 88 te Doornspijk beschikbaar te stellen voor deze kleinschalige diensten. De evangelisatiegemeente houdt zich daarbij aan de bekende richtlijnen om verspreiding van virussen te voorkomen.

Een ieder die graag meer en effectiever tijd met God en Zijn Woord door wil brengen en wil bijdragen aan verandering van het geestelijk klimaat in Nederland, is van harte welkom. Voor tijden en overige informatie: slandrebers@kpnmail.nl of 0525-654906.