Toneelavond 'Amor richt zijn pijlen zelf'

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
17 maart 2018

Beschrijving

IMG 9291

HOGE ENK - Dit jaar zal toneelvereniging Irene op zaterdag 17 maart de zaal in Ons Huus aan het lachen maken met hun toneelstuk ‘Amor richt zijn pijlen zelf'. De voorstelling begint om 19.30 uur en de zaal is vanaf 18.45 uur geopend. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar ook in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats op dinsdagavond 13 maart van 19.00 tot 20.00 uur in Dorpshuis Ons Huus op de Hoge Enk. Telefonisch zijn de kaarten tijdens dit tijdstip ook te reserveren door te bellen naar het telefoonnummer 06-17717257.


Het stuk speelt zich af op een boerderij. Het boerenechtpaar Bonheur heeft het beste voor met hun dochter en zoon. Ook wat betreft de keuze van een huwelijkspartner. Vooral de boerin doet haar uiterste best om haar kinderen aan vermogende partners te helpen zodat hun een zorgeloze toekomst wordt gegarandeerd. Maar zoon en dochter zijn kinderen van deze tijd en kiezen zelf hun eigen weg, hun eigen levenspartner. Heel eenvoudig, nietwaar?
Toneelvereniging Irene kennende zal het wel niet zo eenvoudig zijn. Na de voorstelling vindt er ook een verloting plaats waarbij mooie prijzen te winnen zijn.