Chr. muziekvereniging Juliana Doornspijk geeft een uniek “ Najaarsconcert “

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
10 november 2018

Beschrijving

cmv

DOORNSPIJK - Op zaterdag 10 november geeft de fanfare met medewerking van maar liefs 3 orkesten uit verschillende divisies  een Najaarsconcert  in dorpshuis De Deel te Doornspijk. De vereniging vindt het belangrijk om veelvuldig op te treden in Doornspijk en het eerst volgende optreden in Doornspijk wordt dit uniek ‘ Najaarsconcert ‘ in dorpshuis De Deel. Medewerking wordt verleend door : Muziekvereniging Hartog Oss o.l.v. Patricia Kerkdijk, Chr. muziekvereniging Excelsior Oostendorp o.l.v. Alfred Willering en Chr. muziekvereniging  Juliana Doornspijk o.l.v. Siemen Hoekstra.

CMV Juliana staat sinds 2014 onder leiding van haar enthousiaste dirigent Siemen Hoekstra. Siemen volgde zijn trompetstudie aan het Leeuwarder Conservatorium en het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, bij o.a. Peter Masseurs en Klaas Kos, later nog privé lessen bij Willem v/d Vliet. Ook studeerde hij Ha/Fa/Bra directie in Leeuwarden en Groningen bij o.a. Jan de Haan.

Het Najaarsconcert beloofd een muzikale avond te worden met een variatie aan verschillende muziekstijlen die ten gehore worden gebracht.

 U wordt van harte uitgenodigd voor dit uniek concert, de aanvang is 20:00 uur en de entree is gratis.

Er is een collecte voor de gemaakte onkosten. Tot zaterdag 10 november in dorpshuis De Deel.