Klassiek op De Rozenhof

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
14 december 2019 - 15 december 2019

Beschrijving

kamer

DOORNSPIJK - Jong, fris, energiek en ambitieus! Dat zijn de kenmerken van het Barok Ensemble ‘La Máquina del Tiempo’. Het ensemble speelt in de intieme bezetting van traverso (barokfluit), klavecimbel en cello werken van o.a. Bach, Telemann en Händel. Het Barokensemble La Máquina del Tiempo is opgericht in 2014 en bestaat uit musici die gespecialiseerd zijn in de authentieke of ook wel historische uitvoerings-praktijk en hebben allemaal gestudeerd bij gerenommeerde musici. Zij spelen op authentieke instrumenten. Het repertoire omvat muziek uit de 18e eeuw en begin van de 19e eeuw. De leden van dit ensemble willen graag een reis door de tijd maken en dan met name door de 18e eeuw.


In de tijd dat dit ensemble met elkaar samen speelt, zijn zij een hecht ensemble geworden, met respect voor elkaars muzikaliteit, muzikale ideeën en achtergrond. Zij proberen elkaar te inspireren en te motiveren om op zo hoog mogelijk niveau kamermuziek te maken. Om dit te bereiken hebben zij masterclasses en lessen gevolgd bij o.a. Ton Koopman, Raymond Honing, Patrick Ayrton en Fabio Bonizzoni. Het wordt weer een sfeervol barok-concert bij kaarslicht!

Aan dit concert werken mee:
Caroline Deul - Cello
Sannie de Jongh - Traverso
Liene Madern-Stradina - Klavecimbel

Dit sfeervolle concert vindt plaats op  zaterdag 14 december 2019 op “De Rozenhof”, Rode Landsweg 18 te Doornspijk en begint om 19.30 uur. De entree bedraagt € 12,50 en voor jongeren t/m 17 jaar € 7,50 inclusief consumpties. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar. Reserveren via derozenhofklassiek@gmail.com of per telefoon via 06-20852927