Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

Kalender
Overig
Datum
23 juni 2017

Beschrijving

ELBURG - Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers horen inspirerende verhalen, krijgen praktische tips en kunnen ervaringen uitwisselen. Op 23 juni start de Bibliotheek Noord-Veluwe met Walk&Talk bijenkomsten in Elburg en biedt daarmee  werkzoekenden in Elburg de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen ze tips en suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.  23 juni zal Diana Pater, medewerker van de Bibliotheek Noord-Veluwe, van 9.30 – 10.00 uur uitleg geven over LinkedIn: wat is het, wat kun je ermee.

De Walk&Talk bijeenkomsten in Elburg vinden plaats bij het Wijk Ontmoetings Centrum in ’t Huiken, Lange Wijden 33, 8081VS Elburg. Walk&Talk is iedere derde vrijdag van de maand, van 9.30 – 11.30 uur. De overige Walk&Talk bijeenkomsten in 2017 zijn op 21 juli, 18 augustus, 15 september, 20 oktober, 17 november en 15 december.

Walk&Talk Elburg is de derde Walk&Talk voor de Bibliotheek Noord-Veluwe. Sinds oktober 2016 zijn er Walk&Talk bijeenkomsten in Wezep, sinds maart 2017 in Epe.