LinkedIn praktisch aan de slag bij Walk&Talk Elburg

Kalender
Overig
Datum
17 november 2017

Beschrijving

bieb

ELBURG - Op vrijdag 17 november kunnen bezoekers van de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg praktisch aan de slag met LinkedIn. Diana Pater van de Bibliotheek Noord-Veluwe zal aan de hand van voorbeelden stap voor stap het invullen van een LinkedIn account bespreken. LinkedIn is een online sociaal netwerk, gericht op werkenden. LinkedIn is heel geschikt om te laten weten dat je op zoek bent naar werk en wat je sterke kanten zijn. Tijdens de Walk&Talk bijeenkomst worden tips en trucs gegeven voor het invullen van het LinkedIn account.


Na de informatie over LinkedIn kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij het Wijk Ontmoetings Centrum (WOC) in ’t Huiken en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Het WOC is te vinden aan de Lange Wijden 33 in Elburg.

Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.