VVN Caravankeuring Elburg

Kalender
Overig
Datum
20 april 2018 - 21 april 2018

Beschrijving

vvn logo 1

ELBURGG - Op 20 en 21 april a.s. organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Elburg/'t Harde in samenwerking met de gemeente Elburg weer een caravankeuring. Tegen geringe kosten kunnen bezitters van een caravan of vouwwagen deze laten controleren door een aantal specialisten. De grondige controle wordt u aangeboden door Veilig Verkeer Nederland.


Voor slechts € 20,- kunt u uw caravan of vouwwagen op alle belangrijke punten laten inspecteren. Dit wordt onder andere uitgevoerd door specialisten van het Rijksdienst voor het Wegverkeer, Politie en Elburg Bandencenter. De resultaten van deze controle worden persoonlijk met de eigenaar besproken, hij/zij beslist daarna zelf over eventuele reparaties of vervangingen. De controle wordt gehouden op de Gemeentewerf Elburg, 't Straatje 8 te Elburg.

Tijdens deze dagen is ook Optiek Van Veen aanwezig voor een gratis ogentest en is er een stand van de Brandwondenstichting met informatie over het belang van een goede rook- en koolmonoxidemelder in de caravan.

Wilt u gebruik maken van deze caravancontrole, meldt u dan vooraf aan. Het heeft voorkeur dit per e-mail (jan.nota@planet.nl) te doen, maar telefonisch kan ook: 0525-682808.