Koffie en thee-ma inloopochtend

Kalender
Overig
Datum
21 maart 2018

Beschrijving

Clientondersteuning

Voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

ELBURG - Voor mensen met een psychische kwetsbaarheid is het prettig om steun te vinden bij mensen die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Het delen van ervaringen kan erg waardevol zijn. Daarom organiseert MEE Veluwe in samenwerking met de ervaringsdeskundige poule GGZ uit Elburg iedere 3e woensdag van de maand een inloopochtend. Woensdag 21 maart is de eerste inloopochtend.


Tijdens de inloopochtenden worden belangrijke onderwerpen besproken en worden ervaringen met elkaar gedeeld. Elke ochtend heeft een eigen thema. De thema’s worden bepaald samen met de bezoekers. Wanneer gewenst kan een expert op dit gebied een presentatie of een workshop komen geven.

Iedere 3e woensdagochtend van de maand

De koffie en thee-ma inloopochtend start op woensdag 21 maart om 10.00 uur in ‘t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg en duurt tot 11.30 uur. De inloopochtenden zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Ook het eerste kopje koffie regelt de organisatie.

Meer informatie?

Geïnteresseerden hoeven zich niet aan te melden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Janine van Loenen via 06 – 22 96 17 16 of gemaild worden naar janine.vanloenen@meeveluwe.nl.