Chronisch zieken worden in de week van de verbinding verwend

Kalender
Overig
Datum
28 september 2018

Beschrijving

In de week van 24 tot 28 september is het de Wereld Reflexologie Week. In deze week geven voetreflexologen gratis kennismakingsbehandelingen. In deze week is het ook de week van verbinding. Ina Eshuis, Jolande Mensink en Anja ten Cate van Voetreflexologie ‘t Harde willen graag iets betekenen voor chronisch zieken en samen met Stichting WIEL organiseren zij een middag en avond voor deze mensen.

 

Mensen met chronische ziekten als fibromyalgie, ziekte van Crohn, reuma, MS of ME hebben vaak met veel onbegrip te maken. De ziekte is niet duidelijk zichtbaar en de buitenwereld heeft snel een oordeel. Met deze middag hopen de organisatoren een fysieke oppepper te geven en allicht ontstaan er waardevolle verbindingen tussen de bezoekers.

Op vrijdag 28 september tussen 14.00 en 19.00 uur is er mogelijkheid voor mensen met een chronische ziekte om een kennismakingsbehandeling te krijgen. Een voetreflexbehandeling wordt door velen als heel ontspannend ervaren. Wilt u ervaren wat voetreflex voor u kan betekenen, geef u dan op. Om teleurstelling te voorkomen is aanmelden noodzakelijk. U krijgt dan een tijd door waarop de behandeling plaatsvindt.  De locatie is Wijkontmoetingscentrum ’t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Stichting WIEL info@wiel.nl of 0525-681212.