Olliebollenactie Excelsior Oostendorp

Kalender
Overig
Datum
16 november 2018

Beschrijving

DSCF0353

OOSTENDORP - Ook dit jaar verkoopt Excelsior Oostendorp weer huis-aan-huis de lekkerste oliebollen van de Veluwe. De bekende oliebollen van Henk & Henk worden 16 november in de loop van de middag bij u aan de deur verkocht. De verkoop gaat door tot 20.00 uur 's avonds. Voor verenigingen wordt het steeds lastiger om het hoofd boven water te houden. Acties als deze zijn voor verenigingen een must om de kosten te kunnen drukken. Dat is soms best lastig geven bestuursleden van de vereniging aan. 'Het wordt soms wel eens vergeten hoe duur bijvoorbeeld een muziekstuk is of wat de kosten zijn voor muziekopleidingen.'  Met ruim 50 leden en betrokkenen worden de oliebollen al vroeg in de ochtend gebakken. De vereniging staat samen met Henk & Henk al jaren voor kwaliteit. Dit jaar zal dat weer zo zijn!


Mocht u interesse hebben in oliebollen? Blijf dan gewoon in huis en open de deur wanneer er een lid van de vereniging u oliebollen aanbiedt. Of kom naar de locatie waar de oliebollen worden gebakken (Oostendorperstraatweg 22 te Oostendorp).

Mocht u een grote bestelling willen doen of niet in de regio Elburg wonen? Mail dan naar actiegroep@excelsioroostendorp.nl en Excelsior reserveert voor u oliebollen.