Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij bibliotheek Elburg

Kalender
Overig
Datum
15 februari 2019

Beschrijving

Op zoek naar (ander) werk? Dan is het soms wel fijn om hier wat hulp bij te gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Én waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht.

Met Walk&Talk biedt de Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen ze tips en suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. De bijeenkomst op vrijdag 15 februari wordt ingeleid door Willeke Teseling. Willeke is sociaal cultureel werker bij het vrijwilligerssteunpunt van Stichting WIEL. Van hieruit gaat ze samen met geïnteresseerden op zoek naar vrijwilligerswerk wat ze leuk vinden. Vrijwilligerswerk kan een mooie eerste opstap zijn naar bijvoorbeeld een betaalde baan en het staat ook nog eens goed op de CV. 

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De bijeenkomst vindt plaats in het Wijkontmoetingscentrum aan de Lange wijden 33 in Elburg en duurt van 09.30 tot 11.30 uur.