Kleurenworkshop door Colour Life bij Walk&Talk Elburg

Kalender
Overig
Datum
15 maart 2019 13:00 - 14:00

Beschrijving

walk

ELBURG - Vrijdag 15 maart is Sandra Puijpe van Colour Life te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg.  Sandra Puijpe geeft een korte kleurenworkshop waarbij ze uitleg geeft wat kledingkleuren voor je kunnen betekenen. Wanneer je de kleuren draagt die bij je passen ga je stralen, voel je je beter en kleuren kunnen je helpen en ondersteunen. Daarnaast zal ze ook praktische tips geven waar je op kunt letten bij een sollicitatiegesprek.

Na de informatie van Sandra Puijpe kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats in het Wijkontmoetingscentrum aan de Lange Wijden 33 in Elburg en duurt van 9.30 tot 11.30 uur.


Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html