Inzoomen op motivatie bij Walk&Talk Elburg

Kalender
Overig
Datum
17 mei 2019

Beschrijving

walk

ELBURG - Vrijdag 17 mei is Karin van de Weerd van www.gemotiveerdverder.nl te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg. Karin van de Weerd is loopbaan & stress en burnout coach. Bij de Walk&Talk bijeenkomst zal ze inzoomen op de motivatie van de deelnemers. Waarom kom jij in beweging en wat zoek jij in je werk? Als je dat weet geeft dat houvast bij het bij het solliciteren en het vinden van werk wat écht bij jou past. Maar ook om je motivatie in je brief zo goed mogelijk te kunnen omschrijven. Nieuwsgierig naar tips en trucs van Karin én van mensen die ook op zoek zijn naar werk? Kom dan naar de Walk&Talk bijeenkomst op 17 mei om 9.30 uur.

Na de informatie van Karin van de Weerd kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats in het Wijkontmoetingscentrum aan de Lange Wijden 33 in Elburg. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand.