Servicepunt Leren en Werken bij Walk&Talk Elburg

Kalender
Overig
Datum
21 juni 2019

Beschrijving

walk

ELBURG - Vrijdag 21 juni is Servicepunt Leren en Werken Stedenvierkant te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg.  Servicepunt Leren en Werken Stedenvierkant is een regionaal samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en overheid (gemeenten en UWV) in de arbeidsmarkt Stedendriehoek en NoordWestVeluwe. Gezamenlijk ontwikkelen zij activiteiten, arrangementen, producten en diensten die de aansluiting tussen opleidingen en arbeidsmarkt verbeteren. Zij geven onafhankelijk en gratis advies en informatie aan iedereen, werkzoekenden, werkenden, studenten en werkgevers, over Leven Lang Ontwikkelen. Servicepunt Leren en Werken Stedenvierkant heeft kennis van arbeidsmarkt, scholing en financiële regelingen. Meer informatie is te vinden op https://stedenvierkant.lerenenwerken.nl. Tijdens de Walk&Talk bijeenkomst gaat een medewerker van Servicepunt Leren en Werken Stedenvierkant in gesprek over wat het servicepunt voor de deelnemers kan betekenen.


Na de informatie van Servicepunt Leren en Werken Stedenvierkant kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats in het Wijkontmoetingscentrum aan de Lange Wijden 33 in Elburg. De bijeenkomt begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html