Proces van Werving en Selectie bij Walk&Talk Elburg

Kalender
Overig
Datum
19 juli 2019

Beschrijving

walk

ELBURG -  Vrijdag 19 juli is Iris Bakhuis, HRM adviseur bij Rijnbrink, te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg.  Iris Bakhuis zal het Werving en Selectie proces behandelen zoals dat vanuit Rijnbrink wordt gedaan. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld hoe komt een vacature tot stand en hoe selecteert zij als HRM adviseur de juiste medewerker voor een vacature.  

Na de informatie van Iris Bakhuis kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats in het Wijkontmoetingscentrum aan de Lange Wijden 33 in Elburg. De bijeenkomt begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html