Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de bibliotheek

Kalender
Overig
Datum
15 november 2019

Beschrijving

walk

ELBURG -  Vrijdag 15 november is Aafke Hoekstra–de Jong te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van Bibliotheek Noord-Veluw in Elburg. Met als thema “Zie positieve dingen in de ander en jezelf” laat Aafke Hoekstra–de Jong de bezoekers kennis maken met een korte oefening in het presenteren van jezelf en hoe je eigen gedachten hieraan kunnen bijdragen. Aafke Hoekstra-de Jong heeft een praktijk voor stressmanagement, Cura, in Epe. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg wordt een uurtje van ontdekken en ervaren, aldus Aafke Hoekstra-de Jong.

Na de presentatie van Aafke Hoekstra-de Jong kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats op een nieuwe locatie binnen ’t Huiken, in zaal De Kelder, aan de Lange Wijden 33 in Elburg. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html