Imagospel bij Walk&Talk Elburg

Kalender
Overig
Datum
17 januari 2020

Beschrijving

walk

ELBURG - Vrijdag 17 januari is Francien Steunenberg te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg. Ben jij je bewust van hoe je overkomt op een ander? Weet jij wat jij uitstraalt? Wil jij hier meer zicht op krijgen? Met behulp van het imagospel ga je ontdekken hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Je krijgt tips hoe je jezelf op een positieve manier kunt presenteren. Daarnaast gaan we verkennen wie jij bent, wat jouw drijfveren en kwaliteiten zijn aan de hand van 40 colours by heart kaarten.

Denk van te voren na over jouw drijfveren en belangrijkste kwaliteiten. Heb je hier een vraag over? En hoe zou je over willen komen bij een sollicitatiegesprek? Je gaat naar huis met inzichten hoe jij overkomt op anderen en hoe je je kwaliteiten aan de buitenkant kunt laten zien. Francien Steunenberg is een ervaren leidinggevende en projectleider in de ouderenzorg, die in een periode van 3,5 jaar ruim 2 jaar werkzoekend is geweest. Tijdens deze periode heeft zij opleidingen tot imago-expert en een coachopleiding gevolgd. Haar drijfveren zijn vanuit liefde voor de medemens voor andere mensen willen zorgen en hen optimaal te willen ondersteunen het beste uit zichzelf te halen.

Na de presentatie van Francien Steunenberg kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats in ’t Huiken,  zaal De Kelder, Lange Wijden 33 in Elburg. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html