Online thema-avond ‘omgaan met social media in corona tijd’

Kalender
Overig
Datum
9 juni 2020

Beschrijving

mee

Dinsdag 9 juni, voor inwoners van Elburg

ELBURG - Internet is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Het maakt de wereld groter, interessanter en leuker. Nu we meer thuiszitten in deze bijzondere tijd van corona, nemen het internetgebruik en vooral ook het social media gebruik toe. Maar wat is wijsheid in het gebruik van social media? Het kan kansen bieden, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Daarom organiseren we dinsdag 9 juni een online thema-avond ‘omgaan met social media in corona tijd’.

Hoe ga je om met de diverse prikkels van social media? Merk je dat je veel achter je beeldscherm zit in deze corona tijd? Wat deel je wel en niet op social media? En welke gegevens en foto’s kunnen vreemden bekijken? Janine van Loenen, expert-coach mediaopvoeding bij MEE Veluwe, vertelt er graag alles over tijdens de online thema-avond.

Meer informatie en aanmelden

De online thema-avond is dinsdag 9 juni van 19.30 tot 20.30 uur thuis via de eigen computer te volgen. Deelname is gratis voor inwoners van de gemeente Elburg.

Aanmelden kan via i.vandijk@meeveluwe.nl. Na aanmelding wordt een link toegestuurd om deel te kunnen nemen aan de online thema-avond.

De online thema-avond wordt mogelijk gemaakt door Stichting Wiel, CJG Elburg en MEE Veluwe.