Sociaal Trefpunt gaat weer fysiek open

Kalender
Overig
Datum
5 juni 2020

Beschrijving

ST weer fysiek open

ELBURG - Vanaf vrijdag 5 juni is het Sociaal Trefpunt weer open voor fysieke gesprekken met inwoners. In eerste instantie zijn inwoners van harte welkom op vrijdagen van 10.00 tussen 12.00 uur in ’t Huiken (Lange Wijden 33, Elburg). Daarvoor dient wel een telefonische afspraak gemaakt te worden. Met deze openstelling hopen we drempels weg te halen voor inwoners die het prettig vinden om in gesprek te gaan en daarmee dus optimaal met inwoners in verbinding en contact te komen. Waar de ene inwoner prima een vraag via de telefoon stelt, ervaart een ander daarmee talloze drempels. Uiteraard binnen de kaders die de overheid stelt en daarvoor is de ruimte ook op ingericht.

Wanneer er een telefonische afspraak wordt gedaan, dan worden er een aantal vragen gesteld op gezondheidsklachten. Ook op locatie worden bezoekers gewezen op een checklist, opgesteld door de overheid.

Zit jij met vragen en loop je tegen dingen aan? Wil je eens van gedachten wisselen met een medewerker over bijvoorbeeld je dagbesteding, geldzaken, thuissituatie, lichamelijk of psychische gezondheid, dan zijn wij er voor je. Of wil je een afspraak maken, neem dan contact op met het Sociaal Trefpunt; 0525-682211 of stuur een mail naar; vraag@sociaaltrefpunt.nl