Thema-avond GGZ en gezin in Elburg

Kalender
Overig
Datum
8 oktober 2020

Beschrijving

eenzaam

ELBURG  -  Eenzaam? Je hoeft het niet alleen te doen. Dat is het thema van de GGZ & Gezin Thema-avond in Elburg georganiseerd door vrijwilligers, Stichting Wiel, CJG Elburg en MEE Veluwe. Door de gebondenheid aan huis, de veranderende relaties, door de zorg en de onzichtbaarheid van de zorgen en problemen kunnen gevoelens van eenzaamheid zich juist bij mensen met GGZ problematiek en hun naasten voordoen. Vaak vraagt de zorg zoveel energie dat er geen ‘zin’ meer overblijft om leuke dingen te doen; het isolement ligt dan op de loer. En dan speelt Corona en de maatregelen ook een rol. Vaste contacten zijn veranderd, een praatje met een collega, sportmaatje, soos, dagbesteding ontbreekt. Veel is wel weer aan het opstarten, maar gaat nog lastig.

In deze bijeenkomst delen we ervaringen en gaan de deelnemers samen op zoek naar mogelijke oplossingen. Eén ding is wel duidelijk: Je bent niet alleen. Herkenning helpt, delen van ervaringen helpt!

Aanmelden en informatie
De thema-avond vindt plaats op 8 oktober 2020 van 19:30 tot 21:30 in ‘t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Inge van Dijk: 06 – 3099 8585 of i.vandijk@meeveluwe.nl.