GGZ en gezin thema-avond: ‘Waarom doet dat kind zo lastig?’

Kalender
Overig
Datum
25 oktober 2021

Beschrijving

mee

ELBURG -  Maandagavond 25 oktober organiseert MEE Veluwe in Elburg een GGZ en gezin thema-avond. De thema-avond begint om 19.30 uur en is bedoeld voor ouders die kampen met afkeurende reacties over het onbegrepen gedrag van hun kind(eren). Deelname is gratis.

Hoe ga je als ouder om met reacties uit je omgeving, over het onbegrepen gedrag van jouw kind? Sarian Verbraak en Joyce de Kleijn vertellen tijdens deze GGZ en gezin thema-avond over hun ervaringen. Hoe de omgeving afkeurend reageerde op het gedrag van hun kinderen en wat dit met je doet als ouder.

Wees welkom!

Na de presentatie is er volop ruimte om van gedachten te wisselen met elkaar. Met begrip, tips en adviezen willen we er voor elkaar zijn. Tips om met afkeurend gedrag om te gaan en ook tips voor familie en vrienden. Want hoe ga je om met je eigen onbegrip als buitenstaander? Buitenstaanders zoals familie en vrienden zijn dan ook van harte welkom.

Praktische informatie en aanmelden

De GGZ en gezin thema-avond vindt plaats op maandag 25 oktober 2021, van 19:30 – 21:30 uur in ’t Huiken. Het adres is: Lange Wijden 33 in Elburg. Deelname is gratis na aanmelding via: elburg@meeveluwe.nl. Het is ook mogelijk online deel te nemen aan deze avond. Laat dit weten in de aanmelding zodat een link toegezonden kan worden.