Informatiebijeenkomst voor bewoners Vesting Elburg

Kalender
Politiek en overheid
Datum
18 april 2018

Beschrijving

29964916 23842836123640597 7909206928696279040 n

ELBURG - Naar aanleiding van een initiatief van het gemeentebestuur met betrekking tot de toekomst  van Elburg Vesting nodigt het wijkcomité de bewoners van de vesting uit voor een informatiebijeenkomst. De avond vindt plaats op woensdagavond 18 april om 19:30 uur in Restaurant De Haas. Dit is uw kans om als bewoner van de Vesting aan te geven welke mogelijkheden u ziet voor de ontwikkeling van Elburg-Vesting en wat u als bewoner daarbij belangrijk vindt.


Invulling avond
De interactieve avond zal worden ingeleid door het Wijkcomité Vesting Molendorp. Daarna is er ruimte om met uw mede buurtbewoners te brainstormen over de toekomst van uw woongebied. Om u te prikkelen heeft het Wijkcomité een aantal stellingen geformuleerd en deze zullen op grote posters worden opgehangen. Op verschillende plekken in de zaal zijn leden van het Wijkcomité aanwezig om een en ander toe te lichten. Daarnaast is er volop gelegenheid om over de stellingen en andere onderwerpen van gedachten te wisselen.

Op de site van het wijkcomité (www.vestingmolendorp.nl) staat een documentje met punten die kunnen helpen uw standpunt te bepalen en te verduidelijken waar het over zou kunnen gaan die avond.

Vervolg
Uw opmerkingen en reacties op de stellingen worden geïnventariseerd. De uitkomst wordt aan de Vestingraad voorgelegd zodat uw belangen als bewoner van de Vesting meegenomen worden bij de invulling van de Visie op de Vesting.