Samenwerken voor de jeugd

Kalender
Politiek en overheid
Datum
10 december 2019 17:00 - 18:00

Beschrijving

samen

ELBURG - Het afgelopen jaar is in de gemeente Elburg hard gewerkt aan een visie op gezond opgroeien en ontwikkelen in Elburg. De deelnemers waren kinderopvangorganisaties, primair onderwijs, voortgezet onderwijs, het Centrum voor Jeugd en Gezin en de gemeente Elburg. Het uitgangspunt daarbij is het samen te gaan doen voor de jeugd in Elburg! Wat kan er samen geworden, zodat Elburg een aantrekkelijke plaats is om op te groeien? Op 10 december vertelt de Gemeente Elburg je graag over de visie en hoe vanuit de samenwerkende partners bijgedragen kan worden aan een fijne en veilige omgeving voor de jeugd in Elburg.


Om de visie in te vullen is een aantal werkgroepen ingericht. De verschillende werkgroepen zullen zich presenteren in interactieve workshops. De input uit de workshops zullen we meenemen in de werkgroepen die dit jaar aan de slag gaan. Volgend jaar zullen in de volgende bijeenkomst de resultaten besproken worden die jullie hebben ervaren

.Kortom, de gemeente hoopt je te zien op 10 december in Het Van Kinsbergen College aan de Paterijstraat 17 in Elburg. Je bent vanaf 19.00 uur welkom, het programma start om 19.15 uur en eindigt uiterlijk 21.30 uur.