Voetbalpromotiedag S.V. 't Harde

Kalender
Sport en beweging
Datum
23 oktober 2019

Beschrijving

Naamloos2

't HARDE- In de herfstvakantie, op woensdag 23 oktober, rganiseert S.V. 't Harde van 14:30tot 17:00 uur  de jaarlijkse voetbalpromotiemiddag. Deze middag is bedoeld voor kinderen, lid of geen lid, van 6 t/m 11 jaar. De reguliere trainingen gaan deze woensdagmiddag niet door. Onder leiding van een groep enthousiaste trainers wordt een klein voetbaltoernooi georganiseerd. Uiteraard is er voor alle deelnemers wat lekkers geregeld.

Als je al lid bent van de club, kom dan lekker voetballen en neem vooral je vriendjes en vriendinnetjes mee om hen ook kennis te laten maken met S.V. 't Harde.

Omdat het voor de vereniging handig is te weten hoeveel kinderen er komen deze middag, word je gevraagd om je aan te melden. De kinderen die al lid zijn, kunnen zich aanmelden bij hun leider (via de groepsapp). Als jullie vriendjes of vriendinnetjes meenemen laat dat dan ook via jullie leider weten.

Diegenen, die geen lid zijn en niet met een vriendje of vriendinnetje meekomen diat wel lid is, worden verzocht zich aan te melden via een WhatsApp bericht aan 06-46041369 (Jacco Langstraat).