Clinic van Bettine Vriesekoop

Kalender
Sport en beweging
Datum
20 juni 2020

Beschrijving

bettine

ELBURG - TTV Batfighters bestaat dit jaar alweer 50 jaar. Op zaterdag 20 juni hoopt men dit 50 jarig jubileum op grootse wijze te kunnen vieren, ook met de inwoners van de Gemeente Elburg. Een van de hoogtepunten van deze dag wordt de komst van Bettine Vriesekoop. Zij is Nederlands bekendste tafeltennisser, en is ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond. Voor haar clinic worden ongeveer 20 vijftig plussers gezocht. De clinic is van 15:00 – 17:00 in de sporthal van het Van Kinsbergen College aan de Paterijstraat.

In deze laagdrempelige clinic wordt u op een leuke enthousiaste manier de kneepjes van het tafeltennis uitgelegd en natuurlijk kunt u zelf ook een balletje slaan. Voor een batje wordt gezotgd. Sportieve kleding wordt aanbevolen.

Deelname aan deze clinic is gratis. Op deze clinic komt na de zomer een vervolg met het programma All Stars. Deelnemers  van deze clinic passen prima in het programma All Stars. Meer info hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Aanmelden voor deze clinic kunt u bij Otto Ottens, tel. 062421644 en of via email ottensotto@gmail.com.  Mocht u vragen hebben over deze clinic en of de club, kom gerust eens langs tijdens de trainingsavonden op dinsdag van 19:00 – 20:30 in de sporthal van het Van Kinsbergen College aan de Paterijstraat 17 te Elburg.

Door de Coronacrises is de zaal echter in ieder geval tot 1 juni 2020 gesloten.