) Alternatieve Challenge Mont Ventoux – Join4Energy

Kalender
Sport en beweging
Datum
1 juni 2020 - 6 juni 2020

Beschrijving

join

ELBURG  - De Challenge Mont Ventoux (CMV)van Join4Energy die dit jaar in de week van 1 t/m 6 juni zou worden gehouden gaat helaas niet door. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar medicijnen voor energiestofwisselingsziekten.

Vandaar dat in de week van 1 t/m 6 juni de alternatieve CMV 2020 wordt georganiseerd. Iedereen is uitgenodigd  om hier aan mee te doen! Want, er is natuurlijk nog steeds veel geld nodig voor het medicijnen onderzoek, terwijl fondsenwerving nu best lastig is.

Hoe werkt dit? In deze week levert een ieder individueel (volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM) zijn/haar eigen sportieve prestatie. Voor de een zal dit het hardlopen van 21 kilometer zijn (net als op de Mont Ventoux), voor de ander is dit misschien de Elfstedentocht fietsen, een ronde wandelen of skeeleren naar je oma. Zoek je eigen Challenge uit die past bij je eigen mogelijkheden.

Deelnemers melden zich aan via de actiepagina https://acties.join4energy.nl/acties/ of sturen een mail naar info@join4energy.nl

Na betaling van het inschrijfgeld van minimaal € 10,- (via de actiepagina) leveren de deelnemers hun eigen sportieve prestatie. Het “bewijs” hiervan (foto/filmpje) posten ze op social media met de hashtag #CMV2020 (en tag Join4Energy).

Op 6 juni zal later op de dag ook de (tussen) stand van de CMV 2020 bekend worden gemaakt.