AFGELAST: Drive-in bingo SV Oranje Zwart

Kalender
Sport en beweging
Datum
9 oktober 2020

Beschrijving

bingo

DOORNSPIJK -  S.V. Oranje Zwart organiseert op vrijdag 9 oktober een drive-in bingo. Vanaf 18.00 uur kun je het terrein op rijden. De bingo start om 19.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent. DOORNSPIJK -  S.V. Oranje Zwart organiseert op vrijdag 9 oktober een drive-in bingo. Vanaf 18.00 uur kun je het terrein op rijden. De bingo start om 19.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent.  Het evenement vindt plaats op de parkeerplaats van DSV’61 aan de Haerderweg 19 in Doornspijk.

Gedurende de avond lopen vrijwilligers rond waar je drinken bij kunt bestellen en er is ook de mogelijkheid om gefrituurde snacks en patat te bestellen. Dit wordt dan bij je auto gebracht, natuurlijk allemaal coronaproof.

Je kan meespelen met een half boekje voor €18,- of een heel boekje voor €25,-. In totaal zijn er 20 rondes. Er is maximaal plek voor 40 auto’s en vol = vol. Je kan meespelen met een half boekje voor €18,- of een heel boekje voor €25,-. In totaal zijn er 20 rondes. Er is maximaal plek voor 40 auto’s en vol = vol. 

Je kan met maximaal vier personen in één auto deelnemen.Je kan je aanmelden door een Whatsapp of een sms te sturen naar 06-14514589. Hierin vermelden: Je naam, met hoeveel personen je komt en voor welke bingoboekjes je mee wilt spelen (heel of half).  Mocht de bingo om wat voor reden dan ook  niet doorgaan, dan wordt het bedrag terug gestort.