Adverteren/Promotie Loco

Media Groep biedt u uitgebreide mogelijkheden om uw producten en diensten middels advertenties aan te prijzen. Dit doen we via twee websites, een kabelkrant en via de ether met onze radiozender LOCO-FM 107.2 / 107.6.

Toename
Internet is een onstuimige groeimarkt en krijgt daardoor als marketingmiddel steeds meer impact. Deze trend zet zich elke dag door! Door de toename van breedband en het aantal mensen op internet wordt er steeds meer online verkocht, het gemiddeld bestede bedrag per koper is volgens internet statistieken inmiddels ca € 1500,- per jaar. Ruim 13 miljoen Nederlanders hebben internet en 85% van deze internetters gebruikt het medium om informatie te vergaren over producten en diensten.

Uw etalagefunctie is vele malen groter geworden en voor iederéén uitgebreid toegankelijk. Loco Media Groep brengt middels www.locourant.nl én www.bottercourant.nl mensen samen. De ondernemer, zijn artikelen en zijn klanten. Bezoekersaantallen zijn meetbaar, dus kunnen wij desgewenst ook verkoopcampagnes snel bijsturen.

Mogelijkheden om te adverteren
Kabelkrantcommercials: 6500 gezinnen in de gemeente Oldebroek
Radiocommercials: Potentiële klantenkring van 250.000 luisteraars
Websitebanners: Op drie websites elke dag duizenden bezoekers

Papieren Editie!
Ook geven wij twee keer per jaar een papieren editie uit ter ondersteuning van onze producten. In deze krant krijgt u de mogelijkheid, middels een redactioneel stuk/advertentie om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Doorplaatsen
Het doorplaatsen van uw advertentie naar 'collega omroepen' is in bepaalde gevallen ook mogelijk. vraag info.

Uw vereniging of club promoten?
Gezien het belang van het verenigingsleven in beide gemeenten bieden wij diensten aan tegen minimale kosten. In sommige gevallen zelfs gratis!

Meer weten over onze mogelijkheden? Bel of mail ons!
Telefoonnummer: 038 – 376 29 81 (maandag t/m vrijdag van 09.00 - 12.00 uur)
E-mail: info@locourant.nl / info@bottercourant.nl / info@koggecourant.nl