(advertentie)

Door Jan de Ruiter

DOORNSPIJK - Zaterdag 2 mei speelt DSV'61 tegen AGOVV uit Apeldoorn op sportpark de Haere in Doornspijk. Scheidsrechter is de heer R.S. Spoler. Door het verlies van afgelopen zaterdag tegen VVOP zijn de titelkansen geminimaliseerd. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar dan zullen bepaalde scenario's behoorlijk mee moeten zitten. Het zal namelijk van zaterdag afhangen om dat kleine beetje geluk nog te mogen proeven. Zo niet, dan wordt alles geprogrammeerd op de nacompetitie. DSV'61 (winnaar 1ste periode) zal dan uitkomen tegen de 2de periode van de derde klas A. Het betreft eerst een uitwedstrijd op 14 mei en op 16 mei een uitwedstrijd.

AGOVV leed afgelopen zaterdag een nederlaag tegen VSCO'61 en staat op dit ogenblik op de gedeelde 11de/12de positie. Dit betekent dat er een verlenging in competitieverband komt, namelijk de p/d wedstrijden. AGOVV heeft de punten heel hard nodig om die p/d wedstrijden te ontwijken en DSV'61 vecht voor zijn allerlaatste kans op de titel. De vorige confrontatie werd een bloedeloze 0-0 waarbij weinig hoogtepunten te melden waren. Maar nu staan er op het einde van de competitie andere belangen op het spel.

Dus ingrediënten genoeg om er een leuke, aantrekkelijke en vooral een spannende wedstrijd van te maken. Er mag dan ook gerekend worden op een wedstrijd waarbij beide teams er alles aan zullen doen om de punten te pakken.