elle

ELBURG - Op donderdag 27 april a.s. organiseert de Automobielclub ”de Ellerijders” haar overbekende Oranjerit. Dit is een gezellige puzzelrit van ca. 45 km voor het hele gezin. Aan de hand van een duidelijk routeboek moeten eenvoudige opdrachten worden uitgevoerd. Voor de jeugd (tot ongeveer 12 jaar) is er een kleurplatenwedstrijd, waaraan mooie prijzen zijn verbonden. Ook wordt er tijdens de rit een gratis bingo gespeeld. Al met al een paar uurtjes pure gezelligheid voor jong en oud.

Tijdens de rit ontvangen de deelnemers, zoals gewoonlijk, een versnapering, waarbij de kinderen natuurlijk niet vergeten worden. Deze Oranjerit is absoluut geen race tegen de klok.

De start is vanuit het MFC Kulturhus ’t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. Van 13.00 tot 14.30 uur kan men inschrijven. Uiterlijk om 17.15 dienen de deelnemers de controlekaart bij de finish in ’t Huiken in te leveren. Na de sluiting van de rit wordt het bingo verder afgespeeld en ontvangen de deelnemers de schriftelijke uitleg over deze rit.

Tegen 18.00 uur wordt de uitslag van de Oranjerit bekendgemaakt met de daarbij behorende prijsuitreiking. Er zijn prijzen voor de 10 best geklasseerde equipes. Tussendoor vindt ook nog de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd plaats.

Het inschrijfgeld voor deze middag bedraagt  EUR 10,= per personenauto, ongeacht het aantal personen.

Meer informatie over deze rit kunt u lezen op www.ellerijders.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment