Afbeelding DEEN Supermarkten

't HARDE - Op woensdag 31 mei opent DEEN supermarkten een prachtige nieuwe winkel in ’t Harde. Deze dag opent de winkel feestelijk met allerlei leuke activiteiten en extra openingsaanbiedingen bovenop de aanbiedingen uit onze weekfolder. Dit mag u niet missen!

DEEN is enorm trots dat zij in deze mooie plaats een gloednieuwe winkel mogen openen. DEEN gaat jullie verwennen met een mooie ruime winkel, vriendelijke medewerkers, scherpe acties en heerlijke versproducten.

In de eigen productiebedrijven van DEEN worden unieke producten gemaakt die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat u verrassen door de prachtige versafdelingen en heerlijke kant-en-klare maaltijden die iedere dag vers bereid worden in de eigen keuken.

Bij DEEN zijn ze er van overtuigd dat de medewerkers het verschil maken. Als Oer-Hollands familiebedrijf, gestart door de heer Deen sr. in 1933, zijn zij enorm trots op de medewerkers. Zij zijn letterlijk en figuurlijk het kloppend hart van DEEN. Supermarktmanager Eddie Sleurink zal er met alle medewerkers van DEEN ‘t Harde voor zorgen dat het een feestje wordt om in deze winkel uw boodschappen te doen!

Wil je meer weten over DEEN? Ga dan snel naar deen.nl/harde en lees meer.

 

(ADV)