Excelsior OostendorpOOSTENDORP - Op dinsdag 13 juni 2017 heeft Slagwerkgroep Excelsior Oostendorp haar intrede gedaan in een nieuwe repetitielocatie. De slagwerkers uit Oostendorp zijn met Eric Stam – eigenaar van Stam Caravans Elburg – overeengekomen dat het in de verhuur staande pand aan de Robertsmatenstraat de komende periode gehuurd kan worden.

Voor de slagwerkers uit Oostendorp is dit een ideale mogelijkheid, met het oog op het naderende Wereld Muziek Concours. Door de huur van dit momenteel leeg staande pand kunnen de Oostendorpers haar instrumentarium na iedere repetitie laten staan.

Dit scheelt veel tijd en biedt zodoende de mogelijkheid om tweemaal per week te repeteren, zonder dat er veel tijd besteed hoeft te worden aan de opbouw van het instrumentarium. Hierdoor kan de Slagwerkgroep op vrijdag 28 juli aanstaande optimaal voorbereid haar WMC-programma laten horen. De leden van Excelsior zijn daarom erg blij met het feit dat het pand de komende periode gehuurd kan worden, mede door de coulante houding van eigenaar Eric Stam.

Voorafgaand aan het Wereld Muziek Concours zal Slagwerkgroep Excelsior Oostendorp een try-out concert geven. Deze zal worden gehouden op zaterdag 15 juli aanstaande. De locatie is de nieuwe repetitielocatie aan de Robertsmatenstraat 13, te Elburg.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment