voorzijde flyer Workshop Een pakkend levensverhaal schrijven

't HARDE - Iedereen heeft een leven geleid en sporen nagelaten. Dat boeit mensen, want levensverhalen zijn populair! Welke verhaal ga je vertellen? Wat wordt het thema? Hoe begin je? De workshop bestaat uit drie avonden en wordt geleidt door docent en bekend schrijfster van literaire non-fictie, Karin Anema (www.karinanema.com).

In de workshop komen praktische en creatieve mogelijkheden van het schrijven van levensverhalen aan de orde. De cursus omvat theorie, praktijkoefeningen, verbeeldingsopdrachten en tips. Je leert strategieën en doet ideeën op voor een vorm. Ook leer je iets over de algemene principes van het schrijven van een aantrekkelijke tekst en krijg je tips om goed te interviewen. Na afloop heb je voldoende inspiratie om een levensgeschiedenis te schrijven.

De workshop ‘schrijf je levensverhaal’ wordt op 23 en 30 oktober en 6 november 2017 gegeven in Wijkontmoetingscentrum Jeanne d'Arc (Hertog Willemweg 3, ’t Harde), aanvang 19.30 uur. Totale kosten hiervoor zijn € 92,- en bij vroege inschrijving (uiterlijk 10 augustus) is de prijs € 85,-. Let wel op, het aantal plaatsen zijn beperkt!

Aanmelden:
Aanmelden kunt u via e-mail: culturele.activiteiten.elburg@gmail.com of telefonisch op nummer 06-15470739 (Bob Middelburg). Uw aanmelding is definitief na overmaking van een aanbetaling van € 25,00 (het gehele bedrag mag ook) op rekening NL57RABO 0300 6676 98 t.n.v. Culturele Stichting Elburg, onder vermelding van: Workshop ‘Schrijf een levensverhaal’.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment