Try out 15 juli 2017

Vanavond 20.00 uur laatste Try-out, Robbertsmatenstraat 15 te Elburg

OOSTENDORP - De A-slagwerkgroep van Excelsior Oostendorp bereidt zich momenteel voor op het Wereld Muziek Concours (WMC). De Oostendorpers zullen op vrijdag 28 juli 2017 deelnemen in de World Championship Division van de Slagwerkwedstrijden. Het wordt voor de vereniging deze zesde deelname aan het prestigieuze WMC, na drie deelnames aan de marswedstrijden zullen de Oostendorpers nu voor derde maal deelnemen aan de wedstrijden voor slagwerkgroepen. Het wordt de tweede WMC-deelname onder leiding van dirigent Tim van Klompenburg.

De Rabobank Noord Veluwe steunt Excelsior op weg naar het Wereld Muziek Concours. Mede door de steun vanuit het Rabofonds Noord Veluwe kan de deelname worden gerealiseerd en heeft de vereniging een geheel nieuwe compositie laten schrijven, genaamd Robin Hood. In deze compositie, welke is gecomponeerd door Menno Bosgra, staat de gelijknamige Engelse volksheld centraal. Om het verhaal van Robin Hood zo helder en duidelijk mogelijk over te brengen, is er een speciale rol weggelegd voor Freek van der Heide. Het gehele WMC-programma is getiteld Feathers in the Wind en bestaat naast Robin Hood uit het door dirigent Tim van Klompenburg gearrangeerde Altitude Wellness en het werk Frozen Planet.

In aanloop naar het Wereld Muziek Concours zal de A-slagwerkgroep van Excelsior Oostendorp nog één Try-out concert geven. Deze wordt op zaterdag 15 juli 2017 gehouden aan de Robbertsmatenstraat 13 in Elburg. Het Try-out concert is vrij toegankelijk en zal om 20.00 uur aanvangen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment