Vestingdagen Anja van Boven

ELBURG – Tijdens de derde Vestingdag op 2 augustus brengt overdag een accordeonist de sfeer er gezellig in. Een week later zijn het ‘de dames van Weleer’ die volledig op eigenzinnige wijze de stad op z’n kop zettenOp de derde en de vierde Vestingdag kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken in de binnenstad van Elburg. Want in de sfeervolle Hanzestad is er dankzij de optredens en activiteiten genoeg te zien en te doen.

De accordeonspeler die woensdag 2 augustus overdag optreedt weet de mensen op fantastische wijze te amuseren. Van oerhollandse meezingers tot prachtige chaissons, alles deze artiest op zijn accordeon spelen. Dit maakt een bezoek aan de braderie, kleedjesmarkt, rondje in de draaimolen of een ponytocht door de stad ook nog eens heel gezellig.

Dames van Weleer

Nieuwsgierig, grappig en een tikje brutaal. Dat zijn de Dames van Weleer.

Uit een vervlogen tijd stappen de dames uit een fotoalbum. Belle is goed gemutst en altijd op zoek naar een goed verhaal of een smeuïge roddel, terwijl Anne liever een liedje zingt. Samen zijn de dames een goed en aangenaam gezelschap op woensdag 9 augustus tijdens de vierde Vestingdag.

Kleedjesmarkt en braderie

De kleedjesmarkt is alleen voor kinderen bedoeld en deze kunnen worden uitgespreid vanaf 8.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De braderie staat opgesteld van 10.00 tot 18.00 uur, ook zijn de winkels geopend zijn tot 18.00 uur.


Live optredens

Woensdagavond 2 augustus treedt de band Willem van de Hooren vanaf 20.00 uur op vanaf de Vischmarkt. Woensdagavond 9 augustus is het de beurt aan de Tom Veltien Band. Drie enthousiaste jonge mensen die met passie blues brengen.

Kijk voor meer informatie op www.winkelvesting.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment