Vestingdagen schminken eigen foto

ELBURG – Tijdens de vierde Vestingdag op 9 augustus zijn het ‘de dames van Weleer’ die volledig op eigenzinnige wijze de stad op z’n kop zetten. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich vermaken in de binnenstad van Elburg. Want in de sfeervolle Hanzestad is er dankzij de optredens en activiteiten genoeg te zien en te doen.

Dames van Weleer

Nieuwsgierig, grappig en een tikje brutaal. Dat zijn de Dames van Weleer. Uit een vervlogen tijd stappen de dames uit een fotoalbum. Belle is goed gemutst en altijd op zoek naar een goed verhaal of een smeuïge roddel, terwijl Anne liever een liedje zingt. Samen zijn de dames een goed en aangenaam gezelschap.

Kleedjesmarkt en braderie

De kleedjesmarkt is alleen voor kinderen bedoeld en deze kunnen worden uitgespreid vanaf 8.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De braderie staat opgesteld van 10.00 tot 18.00 uur, ook zijn de winkels geopend zijn tot 18.00 uur.

Live optredens

Woensdagavond 9 augustus treedt de Tom Veltien Band vanaf 20.00 uur op vanaf de Vischmarkt. Drie enthousiaste jonge mensen die met passie blues brengen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment