brommer

ELBURG -  Op zaterdag 19 augustus as organiseert de Oldtimer Bromfiets Club Elburg en Omstreken (OBCEO) voor de 7e keer: “Brommers kiek’n in Elburg”. Vanaf 10.30 worden de bromfietsen verwacht aan de Beekstraat te Elburg tegenover Modehuis Trendpark. Om 12.30 vertrekken de brommerrijders om in de omgeving van Elburg een tourrit te rijden. De brommerrijders verwachten om ongeveer 14.00 uur terug te komen in Elburg voor het vervolg van de static show. Het is altijd weer een bijzonder mooi gezicht om een dergelijke sliert oude brommers te zien vertrekken.  Rond 16.00 uur keren de rijders vervolgens huiswaarts.  Een ieder met een oude bromfiets kan gratis meedoen. Wel dient men zich ter plekke in te schrijven.

Ondernemer Jan Blom van Modehuis Trendpark wil aan deze manifestatie extra aandacht geven door de aandacht te richten op een typisch klassiek modeprodukt zoals leren jacks. In de week van maandag 14 augustus tot en met zaterdag 19 augustus organiseert Modehuis Trendpark:”De Leerweek” In die week is er een groot aanbod van lederen jacks voor speciale prijzen. Iedere klant die in deze week een aankoop doet vult een bon in en doet dan mee aan de gratis verloting van een leren jack. Het Modehuis heeft daarvoor een tweetal jacks ter beschikking gesteld. Tijdens “Brommers kiek’n “verrichten Ruud en Ruud om 15.30 de trekking.

BP-service station van Boven Elburg biedt de deelnemers na afloop een herinnering aan

OBCEO organiseert deze dag alweer voor de 7e keer. In 2011 hebben Ruud Groen, Bertus van der Heide en Ruud Wijnne de club opgericht. Vanaf het begin was ondernemer Jan Blom van Modehuis Trendpark in Elburg  bij deze club betrokken. Dat er veel belangstelling voor de club is moge blijken uit de groei van het aantal leden nu al meer dan 130. De leden bezitten veelal meerdere bromfietsen van verschillende merken vanuit het verleden zoals Zundapp, Kreidler, Batavus, NSU, Sparta e.d. De club is actief in het uitzetten van mooie ritten in de omgeving van Elburg en daarbuiten. Ook neemt ze aan diverse andere oldtimer manifestaties deel en is daarbij een graag geziene gast.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment