PosterOOSTENDORP - Op maandag 21 augustus komt Omroep Gelderland met de vrolijke zomerkaravaan Zomer in Gelderland naar Oostendorp. Vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur is er live Radio Gelderland vanaf het PWA-terrein aan de Kreengoedweg. De bezoekers kunnen een plaatje aanvragen of een leuk verhaal doen. De hele dag loopt de radioverslaggever rond om het team Oostendorp met haar vrijwilligers te volgen.

De tv-uitzending begint om 18.20 uur met presentatrice Angelique Krüger en dat wordt rennen, vliegen en vooral heel veel lachen. Het publiek kan dit programma bijwonen, kom dan voor 18.00 uur naar het PWA- terrein.

Het team Oostendorp bestaat uit 10 personen. Zij willen zoveel mogelijk prijzengeld binnen halen voor het goede doel. De tv-uitzending begint met een dorpsoptocht, waarin verenigingen en allerlei mensen uit Oostendorp zich presenteren. Verder komt er ’s morgens een decor opdracht. Hier zal de hele dag door vrijwilligers aan gewerkt worden. Het tv-programma wordt afgesloten met het lied Zomer in Gelderland door de Meulezangers. Er kan die dag ook gestemd worden op Oostendorp, dit kan de titel Mooiste plaats van Gelderland opleveren. Hiervoor moet wel de app Omroep Gelderland gedownload worden.

WOW Leefbaarheidstour
Op maandag komt bovendien de tour van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland mee met Zomer in Gelderland. De aangesloten organisaties adviseren en subsidiëren projecten die de leefbaarheid in Gelderland vergroten. Heeft u samen met (minimaal 4) andere bewoners een plan om uw eigen buurt of wijk te verbeteren? Presenteer het in de prachtige Amerikaanse bus van de WOW Leefbaarheidstour of kom ideeën opdoen!

Meer informatie op: zomer.gld.nl  en  Facebook.com/Zomer in Gelderland Oostendorp

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment