ELBURG - Op maandag 28 augustus aanstaande hoopt het Elburgs mannenkoor ”Oefening Baart Kunst” de repetities van het nieuwe seizoen te hervatten. De repetities worden gehouden In het Buurtgebouw in Oostendorp (gemeente Elburg) en beginnen altijd om 20.00. Het koor bestaat in september 95 jaar en is bekend in de wijde omgeving van Elburg.

Het koor biedt de leden een breed repertoire om te zingen, waarbij het plezier in het gezamenlijk muziek maken de boventoon voert. Uiteraard wordt er serieus geoefend voor de komende concerten die “O.B.K.” weer te wachten staan.

Elke keer wordt er een nieuw programma ingestudeerd en dat vraagt van dirigent en koor een gedegen inzet. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Ze kunnen vrijblijvend op een repetitieavond binnenlopen en zo de sfeer proeven van dit mooie koor onder de bezielende leiding van Wim Magré. Het is ook mogelijk vooraf informatie in te winnen bij de secretaris Rinus Hofstede (0525-68 32 33) of bij de voorzitter Lammert van de Werfhorst (0525-68 32 35) of via www.elburgsmannenkoorokb.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment