P1190401ELBURG - Op zaterdag 2 september houdt Sport Veredelt weer haar jaarlijkse jonge dieren show. Voor de 12e keer stelt de firma Gardenbroek aan de Zuiderzeestraatweg in Elburg (Oostendorp) één van haar gebouwen beschikbaar voor dit evenement.

Leden van de klein dieren vereniging zorgen voor een mooi aantal inschrijvingen van diverse diersoorten zoals: konijnen, cavia's, grote hoenders, dwerghoenders en sierduiven.

De dieren worden door deskundige keurmeesters beoordeeld en zijn te bewonderen in kooien die bij Gardenbroek zijn opgesteld. Deze firma, die inmiddels 75 jaar bestaat, stelt ook wisselbekers als hoofdereprijzen beschikbaar.

Naast de show is er een aantrekkelijk programma van randactiviteiten opgezet voor jong en oud. Neem gerust je hond, cavia, poes, paard of ander dier mee, bij Gardenbroek in de winkel staat een lekker gratis ‘diner’ voor je allerliefste dier klaar. Verder wordt er die dag 15% korting gegeven op bijna alles, ook bij de Bakzolder.

Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 2 september tussen 9.30 uur en 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op de site www.sport-veredelt.nl  of bij secretaris Alfred van Loo, tel. (0525) 65 22 63 of e- mail info@sportveredelt.nl 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment